header

Pure Oxygen TreatmentDeze zuurstof behandeling is specifiek ontworpen om herstel van de cellen van de huid te bevorderen. Een ultieme huid boost met onmiddellijke resultaten: de huid  wordt intensief gehydrateerd, lijkt meer jeugdig en fijne lijnen en rimpels worden zichtbaar verminderd. De huidtextuur is onmiddellijk gladgestreken.

Prijs: € 125,00Lipe Zone Corrector Treatment

Plooirok rimpeltjes op de bovenlip worden veroorzaakt door verschillende gezichtsuitdrukkingen, maar ook door het ouder worden, door elasticiteitsverlies en onderhuids vet verlies, die beiden tot het natuurlijke verouderingsproces toebehoren.Bovenlip rimpels zijn kort en loodrecht op de lippen. Ook loopt vaak de lipstick in deze lijntjes. Bij de behandeling Lip Line Correction wordt allereerst de focus gelegd op het noodzakelijke vochtgehalte in de opperhuid over het hele gelaat en hierna op het behandelen van de kringspier rond de mond, maar eveneens voor de droogtelijntjes op andere gebieden in het gelaat.

De eigen hyaluronzuur synthese wordt tijdens de behandeling geactiveerd. Nieuw hierbij is de synergetische werking van het 4-voudig hyaluronzuur met een 3-voudig lifting effect. 

Resultaat: Rimpels worden afgezwakt en contouren versterkt. De huid rond de lippen wordt vol en zacht. Uw gelaat krijgt hierdoor een ontspannen uiterlijk.Prijs: € 125,00

 

Pigment Corrector Treatment

Pigmentvlekken vermeerderen zich naarmate we ouder worden. Om dit te verminderen gebruikt het Skin Tone Light Serum van QMS Medicosmetics de eigenschappen van 2 buitengewone werkstoffen namelijk Hexylresorcin en Oligopeptide-34, extracten uit Sulforaphan en Isoflavonen. Deze blokkeren de aanmaak van pigment in diverse fases. Tijdens deze behandeling wordt de focus op de pigmentvlekken gelegd.

Prijs: € 125,00

Alle bovenstaande behandelingen zijn ook voor mannen.