header

Neo Tissuedermie

Een superieure anti-aging behandeling die het vocht en vet gehalte van de huid herstelt en de huid in balans brengt. Een zeer sterke behandeling die men zo vaak kan ondergaan als men wil. Deze behandeling bestaat uit 2 delen. Elk deel van de behandeling werkt afzonderlijk op de vochthuishouding of vethuishouding. Het huidweefsel wordt sterker, krachtiger en gaat zich herstellen. Geschikt voor alle huiden die meer stevigheid en elasticiteit willen. Deze luxe behandeling van 60 minuten verbetert de huidstructuur en vermindert rimpels. Inclusief epileren, 2 maskers en massage.

Prijs:  € 92,00
Prijs Neo Tissudermie met zuurstof:  € 97,50

 

Activator Treatment

Intensieve behandeling met een sterk hydraterende, diep reinigende en verstevigende werking. Geschikt voor alle huiden en huiden die een intensieve verzorging nodig hebben. Door deze behandeling krijgt de huid meer energie en wordt hij frisser, strakker en stralender!

Prijs:  € 69,00

 

 

Deep Cleansing

Deze behandeling is erop gericht om uw huid grondig te reinigen van onzuiverheden. U krijgt een peeling met fruitzuren om de dode huidcellen op de huid te verwijderen en daardoor verstoppingen te verminderen. Daarna krijgt u een 2e peeling om de huid goed nog dieper te reinigen. Als afsluiting een algenmasker met collageen om de huid te herstellen en het vochtgehalte te verbeteren. De genezing van de huid wordt bevordert en de basisfuncties van de huid worden beter. Daarnaast wordt de huidstructuur beter en gladder. Geschikt voor de huid met veel onzuiverheden.

Prijs:  € 75,00


SK Alpha Detox behandeling

Verhoorningen, giftige stoffen, afvalstoffen, schadelijke stoffen zetten zich af in de huid-lagen ten koste van veel schoonheid, door de blokkage die ze veroorzaken. In de jonge jaren verwijdert de huid dergelijke ballast zeer snel. Wanneer ze echter langer in en op de huid blijven, vormt zich daar een ruwe, grauwe sluier.
Het gevolg: rimpeltjes, plooien, oneffen of zelfs een onzuivere huid. Om die reden heeft de huid vanaf uw 30ste af en toe een SK behandeling nodig. Alles moet uit de huid, alles wat stoort en alles wat de energiestroom afremt. De milde gentle exfoliant cream is een peelend masker dat de dode huidcellen verwijdert. Het masker ontgift en stimuleert de doorbloeding. 


Prijs: € 92,00

Alle bovenstaande behandelingen zijn ook voor mannen.