Favorite Products

QMS Medicosmetics producten vertragen het verouderingsproces van de huid met 85% en kunnen in veel gevallen zelfs de plaats van een facelift innemen! Bovendien zijn de QMS Medicosmetics producten met het huideigen collageen dé oplossing voor acné of een geïrriteerde huid.


QMS Medicosmetics staat voor Quick Medical Skinformula en is ontwikkeld door Dr. Med. Erich Schulte, hij is als plastisch chirurg veelvuldig geconfronteerd met beschadigde en slecht helende huid. Het product QMS bevat een huideigen collageen wat de huid direct opvult.

 

WoodWick®

WoodWick®, geurkaarsen die voorzien zijn van een houten wick ( lont ), WoodWick was in 1990 de eerste producent ter wereld en heeft hier ook patent op. Door de combinatie van vakmanschap met het beste van moderne methoden bieden WoodWick® kaarsen sterke, authentieke geuren en een exclusieve natuurlijke houten wick waardoor het rustgevende geluid van een knapperend vuurtje ontstaat. Elke kaars is zorgvuldig ontworpen door ervaren candle-makers met alleen hoogwaardige sojawas blends en eersteklas geuroliën.

Deynique

DEYNIQUE cosmetica is iets speciaals. Exclusief door de hoogwaardige producten, buitengewoon door de fascinerende behandelingen. Uitdagend, omdat de schoonheid van de huid op een therapeutische wijze wordt benaderd. DEYNIQUE biedt een oplossing voor huidproblemen zoals rimpels, vlekken en oneffenheden, ouderdomsvlekken en stress. Huidverzorging voor alle leeftijden.

deynique.nl

Pupa Make Up

De Pupa make-up is werkelijk in een razend tempo één van de topmerken geworden, door altijd trendsetting te zijn. Steeds unieke kleuren, de nieuwste nagelproducten en stijlvolle hippe looks.

Sud Pacifique

Het originele bedrijf dat paradijs bottelt sinds 1976, maakt nog altijd betoverende, chique en reisvriendelijke flesjes vol geuren die u doen denken aan eilanden en mooie tropische stranden. De geuren sturen u door een reis van ontdekkingen en exotische werelden.

Reeds van in den beginne doorreist Comptoir Sud Pacifique verre streken om in zijn beroemde aluminium flacons parfums van elders, verre indrukken mee te brengen… Vandaag haalt Comptoir Sud Pacifique alle regels overhoop, neemt het een loopje met zijn traditie en bevrijdt het zichzelf door een nieuw hoofdstuk te schrijven in zijn geschiedenis met drie nieuwe, intense en sensuele interpretaties van zijn mythische “Eaux de Voyages”.

Costume National Fragrance

De parfums van COSTUME NATIONAL zijn meer dan een geur alleen. 
Ennio Capasa heeft zijn favoriete geuren samengebracht om het typische COSTUME NATIONAL concept van ‘luxurious simplicity’ nog eens te herhalen. 
Een speelse combinatie van puurheid en diepte, warmte en mysterie, zowel sensueel als natuurlijk.

 

 

 

Beauty Pillow

Satijnen kussenslopen, voor glanzend haar en een stralende huid.Slapen op satijn is een luxe voor huid en haar. En wat is er eenvoudiger dan je mooi slapen? Vooral met de wetenschap dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen.Door de fijne gladde structuur van het satijn behoudt huid en haar zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd. Daarbij heeft satijn een polijstende werking. 

Resultaat is een mooie gladde huid zonder onzuiverheden en een glanzende haardos zonder klitten, wie wil dit nu niet!

Benieuwd hoe het werkt? www.beautypillow.nl

 

Costume National Fragrance

De parfums van COSTUME NATIONAL zijn meer dan een geur alleen. 
Ennio Capasa heeft zijn favoriete geuren samengebracht om het typische COSTUME NATIONAL concept van ‘luxurious simplicity’ nog eens te herhalen. 
Een speelse combinatie van puurheid en diepte, warmte en mysterie, zowel sensueel als natuurlijk.

 

 

 

PCA Skin

Een gezonde en mooie huid is onze missie. PCA skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De behandelingen en producten van PCA skin krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, o.a. van Oprah Winfrey, de Vogue en verovert nu ook Nederland. PCA skin huidspecialisten bieden slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Het is daarom ook een vereiste dat deze effectieve behandelingen op de juiste manier worden ingezet door PCA skin opgeleide professionals.

SOLE Keltisch zeezout

Iedere ochtend en avond een glaasje water met 1 theelepel sole: • hydrateert en mineraliseert het lichaam • helpt het lichaam te alkaliseren • zorgt voor meer energie • verbetert de stoelgang

Hoe maak je Sole: De verhouding is 1:3. Vul een glazen pot voor 1/3 met Keltisch Zeezout en voeg er 2/3 gekookt(maar redelijk afgekoeld) water aan toe. Laat het geheel zich oplossen en afkoelen. Bewaar het in de koelkast of op een donkere plek. 

Hoe te drinken:Voeg 1 theelepel Sole toe aan een glas van 250 milliliter water. Drink niet meer dan 2 glazen per dag. Het slimste zou zijn, wanneer je een glas drinkt direct na het wakker worden, omdat je lichaam dan toch nog aan het ontgiften is en de Sole direct zijn werk kan doen. ’s Avonds neem je nog een glas óf drink je warme Sole voor het slapen gaan.

Goed voor je huid:Naast het drinken van Sole kun je je huid ook helpen door een bad te nemen met Keltisch Zeezout. Voeg 3 tot 5 eetlepels zout toe aan je badwater. Ook heel geschikt om te ontgiften!

QMS Medicosmetics werkt met een unieke combinatie van natuurlijk collageen en speciaal geconcentreerde fruitzuren. Deze fruitzuren zorgen voor een verbetering van de huidceldeling zonder de huid te verdunnen of te verzwakken, de collageen dringt diep door tot de basaallaag (5e huidlaag!) en bindt zich daar tot 300 maal met hun gewicht en vocht.

De behandeling maakt het mogelijk om onze huid weer ‘op te vullen’ met huideigen collageen waardoor de huid zijn jeugdigheid weer terugkrijgt. Hierdoor wordt de huid optimaal hersteld, het collageen zorgt ervoor dat de huid voldoende vocht bevat en behoud, strak en stralend blijft.

Nadat u als vrouw in de overgang terecht bent gekomen, maakt uw eigen huid geen collageen meer aan. Dus enkel toevoegen kan dan nog maar…. Ben dus op tijd erbij!
Maar let op; enkel een collageen identiek aan uw huid en dat gesplitst kan worden, neemt uw huid op. Alle andere niet.