header

!QMS Medicosmetics

Everyday Skincare for Everyone

!QMS Medicosmetics is zonder enige twijfel de meest effectieve anti-aging behandeling die u vandaag de dag kunt vinden. In tegenstelling tot vele dagelijkse middeltjes ontstond !QMS Medicosmetics niet als resultaat van een commercieel initiatief. De behandelingen vonden hun oorsprong in een wetenschappelijk onderzoek naar collageen en een doeltreffende bevordering van wondgenezing door Dr. Med. Erich Schulte, de stichter van !QMS Medicosmetics.

Het collageen, het belangrijkste eiwitbestanddeel ervan bevat de sleutel tot het herstel van de kostbare bovenlaag die ons lichaam beschermt. !QMS zorgt niet alleen voor een snellere wondgenezing, het reduceert de zichtbaarheid van litekens ook sterk. De anti-aging werking is zo sterk dat verslapt huidweefsel in slechts enkele weken  zijn vroegere stevigheid terugwint. Rimpels verdwijnen en de verouderde huid slaat om in een frisse, jonge uitstraling. 

Het !QMS verzorgingsprogramma bestaat uit 3 behandelfases:Fase 1: vet/vocht
Fase 2: versteviging
Fase 3: rimpels, bovenlip en pigmentvlekken
Iedere fase duurt gemiddeld 4 maanden (120 dagen) indien men in fase 1 start met de classic set.
In fase 1 is de Neo Tissuedermie met zuurstof de belangrijkste behandeling.

Zuurstof; de bron van het leven van alle cellen.
De huid houdt van zuurstof, het belangrijkste levenselement, bouwsteen en energieleverancier tegelijkertijd. !QMS-medicinale zuurstof versterkt de werking van diverse bestaande behandelingen zoals littekenbehandeling, acne, anti-aging, hyperpigmentatie, peelings en als nabehandling bij cosmetische ingrepen. Door de combinatie collageen en zuurstof wordt de huid gelift en steviger. !QMS zuurstofbehandeling zorgt direct voor een stralende huid. 

 

Product-Collection-QMS

Wat doet zuurstof tijdens de behandeling?

  • Optimalisering van de celfuncties en celvernieuwing

  • Sterke verbetering van de doorbloeding

  • Versneld wondgenezing (littekens)

  • Verfijnen van de poriën

  • De contouren worden strakker

  • Een stralende huid met een levendige teint

Het bewezen verjongingsproces dat het !QMS verzorgingsprogramma start in de huid, maakt van deze verzorgingsproducten intussen de meest gevraagde ter wereld.